2011. március 12., szombat

Dolgozzon orvosként Ausztráliában. Tipp Ausztráliai munkavállaláshoz.



Dolgozzon orvosként Ausztráliában (Doctors Abroad Healthcare Consulting).


Ország ismertető:
Az ellentétek és az ellentmondások országa. A világ legnagyobb szigete, amelynek biológiája, tájai és népei teljesen egyediek. A napsütötte, ősi földrész olyan lenyűgöző látványosságokat kínál, mint a Nagy-korallzátony, a Zöld-sivatag, a gőzölgő esőerdő és a nyughatatlan tenger. Ezen a rendkívüli kontinensen tett felfedező utazás napjainkban is titkokat rejteget.

Az ausztrálok, vagyis az "aussie-k", nyitottak, barátságosak és őszinték. Kiegyensúlyozottan élnek és imádnak az újonnan jötteknek hazájukról beszélni. Az országban mindenhol biztos lehetsz a szívélyes fogadtatásban.
Ausztrália ővelkedik lenyűgöző vadállatokban és titokzatos tájakban. Ausztráliában sokféle látnivaló akad, kezdve a korábban említett Ayers-szikláktól egészen a csodás tropikus északi területekig. Bolyonghatsz a nemzeti parkok vadonjaiban, csatlakozhatsz a tájfutókhoz vagy a kempingezés híveihez, mindez nagyon népszerű Ausztráliában.

Az Ausztrál Államszövetség független része a Brit Nemzetközösségnek. Nemzeti ünnepüket, amelyet Ausztrália Napnak is neveznek, június 26-án tartják, ekkor emlékeznek meg az első brit telepesekről, akik 1778-ban érkeztek Új-Dél-Wales területére.
Ausztrália a legkisebb és legszárazabb a hét kontinens közül. Az ország területe nyolc szövetségi államra osztható: Északi Területek, Új-Dél-Wales, Queensland, Dél-Ausztrália, Nyugat -Ausztrália, Canberra, Victoria és Tasmánia.
A szövetségi államoknak saját fővárosuk van és teljesen különböznek egymástól a lakosság és az életstílus tekintetében. Sydney a legnagyobb város Ausztráliában és itt látható a világ egyik legszebb kikötője és a híres Opera. Ausztrália többi városában is sok izgalmas látnivaló található. Ausztrália multikulturális ország és ez fontos része a nemzet sajátos fejlődésének.




Hogyan juthatok ki Ausztráliába dolgozni mint orvos?

Manapság sokan próbálnak külföldön állást vállalni orvosként. Az egyik közkedvelt végállomás az Ausztrál Kontinens. Ugyanakkor sokan elvéreznek a hosszú jelentkezési procedúrában és amikor kiderül, hogy nincs angol szakmai tapasztalatuk és hosszas várakozás után sem kapnak munkát, feladják.

Ugyanakkor azt kevesen tudják, hogy akár már 1 éves angliai NHS munka tapasztalattal a hátunk mögött, Ausztrália es Új-Zéland kapujai szélesre tárulnak előttünk. Tippünk a következő. Dolgozzon egy évet Angliában, keressen egy kis pénzt, szerezzen egy kis szakmai nyelvtapasztalatot, aztán irány Ausztrália. Ezt leggyorsabban úgy teheti meg, ha jelentkezik a Doctors Abroad Kft.-nél angliai munkavállalásra. Számtalan lehetőséggel, tippel, ötlettel és nem utolsó sorban angliai állással várja a Magyarországi orvosokat jelentkezését. Vegye kezébe jövőkét.
Sok sikert kívánunk.
Irány Ausztrália. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése