2011. január 27., csütörtök

Külföldi orvosi munka: Utazás az Egyesült Királyságba

Külföldi orvosi munka: Utazás az Egyesült Királyságba: "Jelenleg 4 légitársaság indít járatot, egyenként átlag napi 2 alkalommal Budapestről Londonba. A legnépszerűbbek az úgynevezett f..."

Utazás az Egyesült Királyságba

Jelenleg 4  légitársaság indít járatot, egyenként átlag napi 2 alkalommal Budapestről Londonba. A legnépszerűbbek az úgynevezett fapados légitársaságok, de ezek a gyakorlatban nem feltétlenül mindig olcsóbbak, mint a “hagyományos” légitársaságok járatai. A legtöbb esetben azonban mindegyikre igaz, hogy amennyiben az utazás előtt több héttel, hónappal lefoglaljuk, jóval kedvezőbb árakon juthatunk hozzá a repülőjegyekhez.


További infót járatok indulásairól lásd a következő linkek alatt:


Busszal Budapestről Londonba legegyszerűbben az Euro Lines járataival lehet eljutni. Az utazás kb. másfél napot vesz igénybe, de az eredetileg kiírt menetidő sokszor meghosszabbodik a kiszámíthatatlan forgalom miatt. A busszal való utazás hasonló árban van, mint repülővel,viszont a busszal valamivel több csomagot lehet szállítani.

Budapestről a Népligetből indulnak buszok Londonba hetente többször, a további magyarorszagi állomasokért, menetrendért és foglalásért látogasson el az alabbi honlapra:http://www.volanbusz.hu/ (“Nemzetközi menetrend” menüpont alatt) http://www.eurolines.co.uk/ http://www.volanbusz.hu/

Autóval
Londonba:
Aki autóval indul Londonba, ha teheti, a késő délutáni órákban induljon el Magyarországról, hiszen a forgalom a sztrádákon az  esti órákban már általában mérsékeltebb, mint a nappali órákban. Ausztriában nagyon be kell tartani az előírt sebességhatárt, illetve nagyon sok pihenőhelyen kontrollra kell számítani. Az autópálya matrica kötelező. Németországban a forgalom nagyon gyors, viszont várható útszűkítések miatt gyakori a sebesség korlátozás is. Franciaországban, valamint Belgiumban zavartalanul lehet autózni autódíjak nélkül. Az Egyesült Királyságot Franciaországból komppal, illetve a „csalagúttal” közelíthetjük meg, ha autóval utazunk.
A jegyárakról és menetrendről bővebb információt az alábbi társaságok honlapján talál: http://www.seafrance.com/, www.norfolkline.com,www.poferries.com, www.eurotunnel.com



Forrás:  londonimagyarok.hu