2011. február 13., vasárnap

Könyvek angol orvosi szaknyelv elsajátításához.



Ezt a cikket elsősorban azoknak az orvosoknak ajánlom akik szakmai angoljukat szeretnék fejleszteni.

Sok kollégában merül fel a kérdés, hogy milyen könyvekből sajátítható el legkönnyebben és leggyorsabban az angol szakmai nyelv.
A nyelvi felkészülésben az Oxford University Press angol szakmai nyelvkönyveink tudnám ajánlani. Ezek elég jól érthető, könnyen olvasható, szakmailag kifogástalan orvosszakmai könyvek. Tematikus szakkönyvek amelyek tartalmazzák az adott szakirányba tartalmazó teljes tudásanyagot és ezenfelül az ezekhez kapcsolódó aktuális szakmai protokollokat, rövidítéseket és algoritmusokat, amik feltétlenül szükségesek a megfelelő szakmai nyelv elsajátításához.. Előnyük hogy minden szakirányban kiadásra kerülnek a háziorvostaton át a hematológiai és mikrobiológiáig bezáróan. Mindenki,  szakiránya, szakvizsgájának és érdeklődésének megfelelően talál  itt könyveket. 
Kompakt méretüknek köszönhetően, könnyen elférnek a köpeny zsebben, és borítójuk vízálló, így a klinikai munka során esetlegesen bekövetkezett szennyeződés könnyen eltávolítható felületükről.Oxford University Press Oxford, Handbooks Series, Anglia No.1 orvosi Angol nyelvû szakkönyvei. Angol szakmai nyelvtanuláshoz, továbbképzéshez, vizsgára való felkészüléshez.

Legkedveltebb és mindazonáltal leghasznosabb két-három best seller könyvünk.

Eighth Edition
Murray Longmore, Ian Wilkinson, Edward Davidson, Alexander Foulkes, and Ahmad Mafi
Oxford Handbooks Series
920 oldal

Általános belgyógyászati könyv.






Edited by James Thomas and Tanya Monaghan
Oxford Handbooks Series
784 oldal


Kórtörtének és fizikális vizsgálat tetőtől talpig. Kiváló nyelvkönyv, a mindennapi           szavak és protokollok elsajátításához.





Third Edition
Chantal Simon, Hazel Everitt, and Francoise van Dorp
Oxford Handbooks Series
1,200 oldal

Háziorvosi szakkönyv: Minden szakterületből tartalmazza a legszükségesebbeket.





további szakkönyveinket itt tekintheti meg.itt úgyszintén ha tesztelni szeretné szakmai angolját kattintson ide.(kvíz)

Könyv rendelés: doctorsabroad@yahoo.com vagy info@doctorsabroad.hu címen.
(kérem küldje el pontos postacímét és a megrendelni kívánt könyv címét).Fizetési lehetõség banki átutalással vagy postai utánvételben. Egyéb Magyarországon nem kapható szakkönyvek esetén egyedi rendelésfelvétel igény szerint az info@doctorsabroad.hu címen.