2015. május 18., hétfő

GMC regisztráció IELTS vizsga nélkül. Igen, lehetséges

GMC regisztráció IELTS vizsga nélkül. Igen, lehetséges

Ezt a blogbejegyzést azoknak írjuk akik nem tudnak az angol orvosi kamaránál (GMC) regisztrációt kapni, mivel nem rendelkeznek megfelelő nyelvvizsgával (IELTS Akadémiai 7,5).

A jó hírünk az, hogy a Doctors Abroad Kft. angol partnere segítségével mentességet tud Önnek intézni a kamaránál, feltéve hogy elég jól beszél angolul (középfok felett).

IELTS nélküli regisztráció


Lehetséges, hogy egyből nem álmai állását kapja meg így Angliában és esetleg RMO vagy képzettségének eggyel lejjebbi (például szakorvos -szakorvosjelöltként) fokán kell  majd dolgoznia egy kis ideig, de ez még így is megéri mivel bekerül a rendszerbe és attól kezdve kinyílnak az ajtók Ön előtt. Az sem mellékes, hogy ezen állások is havi nettó 1-1,5 milliós fizetéssel kecsegtetnek.

Ha úgy gondolja szeretne belevágni, akkor kezdésnek kérjük küldjön nekünk egy önéletrajzot a doctorsabroad@yahoo.com illetve info@doctorsabroad.hu címre. Úgyszintén hasznos információkat angliai állásainkkal kapcsolatban a Doctors Abroad honlapján talál. Vagy ha könnyebb kérem keressen minket telefonon a 06303314352 telefonszámon. Az angol nyelvű cikket itt találja.


orvosi munka UK



Sok sikert kívánunk minden jelentkezőnek a