2011. december 10., szombat

Németországi orvosi állások.

Németországi orvosi állások a Doctors Abroad-tól. 

     Ha ön jól beszél Németül szeretne orvosként Németországban dolgozni, itt a kiváló lehetőség. Német kórházak számára keresünk rezidens orvosoktól főorvosi szintig a medicina összes szakterületén orvosokat, hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható, tervezhető jövőkép, kiváló karrierlehetőség és nyugat-európai életkörülmények. Jelentkezzen most. További információ a http://www.doctorsabroad.hu/germany.html


Élet Németországban

     Németország Közép-Európa szívében helyezkedik el, északról az Északi-tengerrel, Dániával és a Balti-tengerrel, keletről Lengyelországgal és a Cseh Köztársasággal, délről Ausztriával és Svájccal, míg nyugatról Franciaországgal, Luxemburggal, Belgiummal és Hollandiával határos. Németország területe 356.957 négyzetkilométer, ezzel Magyarország területének körülbelül a négyszerese. Németország fővárosa Berlin. A világ negyedik és az Európai Unió legerõsebb gazdaságával rendelkezik. Budapesttől 700 Km-re eső, gyönyörű természeti adottságokkal, pezsgő kulturális élettel rendelkezõ ország, ami tárt karokkal fogadja a magasan kvalifikált magyar orvosi és nővéri munkaerőt.


Jelentkezési kritériumok

- Európai Uniós (EU) állampolgárság vagy Svájc és EU útlevél
- Orvosi diploma- Minimum középfokú Német (B2) nyelvvizsga vagy Göethe nyelvvizsga,
- Rugalmasság, megbízhatóság és szakmai igényesség
- Szakmai elkötelezettség
- Hajlandóság a továbbképzéshez (mind szakmai mind nyelvi)
- 45 évnél fiatalabb kór
- flexibilitás, hajlandóság Németország legalább 10 szövetségi államban dolgoznia felajánlott állások közül

Ajánlatunk

- Kiemelkedő németországi fizetés Euróban
- Német egészségbiztosítás
- Nyugat-európai kórházi munkakörülmények
- Szakmai továbbképzési lehetőség
- Stabil és kiszámítható munkakörnyezet és karrier út
- Teljes németországi ügynökségi háttértámogatás
- Szakmai és társadalmi megbecsültség
- Fejlett tudományos és kutatási lehetőségek, mind az alapkutatások, mind pedig a klinikum területén


További információ és jelentkezési lehetőség a www.doctorsabroad.hu címen vagy e-mailben a info@doctorsabroad.hu címen. 2011. december 9., péntek

Angol orvosi nyelvi kvíz.

Ha kíváncsi arra mennyire jó orvosi angolja akkor itt egy lehetőség, hogy kipróbálja. Meg fog lepődni, hogy alapvető dolgok is okozhatnak nehézséget az orvosi angolban. Mindenkinek jó szórakozást Kívánunk.  Link: http://www.doctorsabroad.hu/kviz.htmlMaximális pontszám: 30 pont.

Értékelés:
      30 pont      Felsőfokú
25-29 pont      Erős  középfok
20-24 pont      Középfok
   -19  pont      Felkészülést kíván


Ha elégedetlen angol szakmai nyelvtudásával rendelje meg Oxford University Press könyveink közül az ön számára leghasznosabbat. Angol szakmai nyelvtanuláshoz, továbbképzéshez, vizsgára való felkészüléshez. Oxford University Press Oxford, Handbooks Series, Anglia No.1 orvosi Angol nyelvű szakkönyvei. Tematikus kiadványok amelyek tartalmazzák az adott szakirányba tartalmazó teljes tudásanyagot és ezenfelül az ezekhez kapcsolódó aktuális szakmai protokollokat, rövidítéseket és algoritmusokat. Jól érthető, könnyen olvasható, kompakt és szakmailag kifogástalan orvos szakmai könyvek. Rendelés e-mailben a doctorsabroad@yahoo.comvagy az info@doctorsabroad.hu címeken.