2011. november 27., vasárnap

Belgiumi orvosi állások a Doctors Abroad-tól

Ha ön jól beszél Franciául esetleg Hollandul és szeretne orvosként Belgiumban dolgozni, itt a kiváló lehetőség. Belga kórházak számára keresünk szakorvosokat hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható és tervezhető jövőkép és karrierlehetőség. Jelentkezzen most.



Röviden Belgiumról

       Belgium a világ egyik legszínesebb, multikulturális állama, csodálatos természeti adottságokkal, csatornákkal taglalt vidék ahol a nyugati gazdasági jólét a vidéki nyugalommal párosul. Belgium a művészetek, a csokoládé, a sör és újabban az Európai Uniós bürokraták országa. Legfőbb jellemzője a kulturális sokszínűség és a nyitott szellemiség.  Belgium, hivatalos nevén a Belga Királyság egy etnikailag és nyelvileg megosztott ugyanakkor egységes nyugat-európai ország; állampolgárai három jól elkülöníthető csoportja a hollandul beszélő flamandok, a franciául beszélő vallonok és az ország keleti részén élő német közösség. Belgium lakossága 2011-ben 11 007 20 fő volt, az ország népsűrűsége 355 fő/km².Az ország területe három fő földrajzi tájegységre oszlik: a tengerparti sík vidék észak-nyugaton, a központi plató, és az Ardennek felvidék az észak-keleti részen.  Klímája mérsékelt óceáni, nagy csapadékmennyiséggel minden évszakban. Az átlaghőmérséklet 3 °C januárban és 18 °C júliusban, a csapadék 78 mm júliusban. A telek általában enyhék, az Ardenneket kivéve kevés hóval. Nyáron is gyakori a hűvös, esős időjárás, habár éghajlata még mindig jóval kedvezőbb Angliánál. Az éves átlaghőmérséklet 11,2 fok.

Belgiumnak különösen nyitott a gazdasága. A kikötők, csatornák, vasutak és utak kitűnő közlekedési infrastruktúráját fejlesztette ki, hogy integrálja iparát minden szomszédjával. Az antwerpeni kikötő a második legnagyobb európai kikötő. Az EU egyik alapító tagjaként Belgium erősen támogatja az EU hivatalok kiterjesztését, hogy integrálja a taggazdaságokat. 1999-ben Belgium bevezette az eurót, az egységes európai fizetőeszközt, mely 2002-ben felváltotta a belga frankot. Az ország a 8. helyen áll a 2010-es ENSZ Humán Fejlődési Indexben. Úgyszintén a világ 10 legmagasabb GDP-vel rendelkező országok közé tartozik. Belgiumban a labdarúgás és a kerékpározás a legnépszerűbb sportágak. Gasztronómiai különlegességei a belga sörök, csokoládé, illetve a csokoládé-alapú pralinék, asztali szőlő vagy belga csemegeszőlő. Számos kiemelkedő belga étterem található meg a leghíresebb éttermi útmutatók, mint pl. a Michelin Guide lapjain


AJÁNLATUNK

- Kiemelkedő belgiumi fizetés Euróban
- Belga egészségbiztosítás
- Nyelvtanfolyam (Holland vagy Francia)
- Nyugat-európai kórházi munkakörülmények
- Továbbképzési lehetőség
- Stabil munkakörnyezet,
- Teljes belgiumi ügynökségi háttértámogatás
- Szakmai és társadalmi megbecsültség

További informáci a http://www.doctorsabroad.hu/belgium.html honlapcímen. Sok sikert kívánunk. 

A Doctors Abroad csapata