2013. szeptember 24., kedd

Svédországi szakorvosi állások a Doctors Abroad-tól

    Svédországi orvosi állások a Doctors Abroad -tól. 



    Ha ön jó nyelvérzékkel rendelkezik, esetleg már beszél Svédül és kedveli a Skandináv életformát itt a kiváló lehetőség. Svédországi kórházak számára keresünk szakorvosokat a medicina összes szakterületén hosszú távú, elsősorban 3-5 éves állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható, tervezhető jövőkép, kiváló karrierlehetőség és nyugat-európai életkörülmények. Jelentkezzen most.




Jelentkezési kritériumok

- Európai Uniós (EU) vagy European Community/European Economic Area (EC/EEA)
- Orvosi diploma, és szakvizsga
- Minimum középfokú svéd (B2) nyelvvizsga (felkészülési lehetőség maximum 6 hónap, megfelelő nyelvtudás hiányában az állás NEM kezdhető el.)
- Rugalmasság, megbízhatóság, szakmai igényesség
- Szakmai elkötelezettség
- Hajlandóság a továbbképzéshez (mind szakmai mind nyelvi)
- Szerződések elsősorban hosszú távra 3-5 évre szólnak

Állás ajánlatunk

- Kiemelkedő fizetés Svéd Koronában
- Svéd egészségbiztosítás
- Segítség lakáskeresésben és letelepedésben
- Nyugat-európai kórházi munkakörülmények
- Szakmai továbbképzési lehetőség
- Stabil és kiszámítható munkakörnyezet és karrier út
- Teljes svédországi ügynökségi háttértámogatás
- Szakmai és társadalmi megbecsültség
- Fejlett tudományos és kutatási lehetőségek, mind az alapkutatások, mind pedig a klinikum területén



Élet Svédországban

Svédország Skandinávia legnépesebb állama. A nyugati határán fekvő hegyvonulat Norvégiától választja el, a Balti-tenger északi végében fekvő Bothnia-öblön pedig Finnországgal osztozik.
Az ország déli része jellemzően mezőgazdasági terület, míg észak felé haladva egyre nagyobb területeket borít erdőség. A népsűrűség is délen nagyobb: sűrűn lakott a Mälaren-tó völgye és az Öresund-vidék.
Az ország parlamentje, a Riksdag , 1971 óta egykamarás rendszerben működik; 349 tagját arányos képviseleti rendszer alapján, négyéves időszakra választják.
Svédországban legalább 17 000 számi (lapp) nemzetiségű őslakos él; ők elsősorban rénszarvastenyésztéssel foglalkoznak. További nemzeti kisebbséget alkotnak a finnek.
A svéd ipar jellegzetes exportcikkei a személygépkocsik, a gépipari és acéltermékek, az elektronikus eszközök, a hírközlési berendezések és a papíripari termékek.
Ami a kultúrát illeti, Mauritz Stiller és Victor Sjöström úttörő szerepet játszott a filmművészet hőskorában; később a rendező Ingmar Bergman mellett olyan filmcsillagok öregbítették a svéd kultúra hírnevét, mint Greta Garbo, Ingrid Bergman és Anita Ekberg. A könnyűzene kedvelői körében máig népszerűek a 70-es évekbeli svéd sztárcsapat, az ABBA régi slágerei.
A svéd konyha különlegessége a smorgåsbord (ínycsiklandozó falatokat tartalmazó „svédasztal”); ugyancsak kedvelt étel a balti hering, a borsóleves és a palacsinta.



Ha felkeltettük érdeklődését, kérem keressen minket a 06-30-331-4352 telefonszámon, emailben az info@doctorsabroad.hu vagy doctorsabroad@yahoo.com címen. További információ itt.


Doctors Abroad Ltd.