2013. április 5., péntek

Magyarországról érkezik a tizedik legtöbb bevándorló Nagy-Britanniába


 Magyarországról érkezik a tizedik legtöbb bevándorló Nagy-Britanniába.


Tavaly Nagy-Britanniában hatszázezer bevándorló igényelt társadalombiztosítási számot azért, hogy ott dolgozhasson vagy tanulhasson. A kormány ezeket az adatokat összesítette, amely végül kimutatta, hogy Lengyelországból érkeztek a legtöbben, közel 80 ezren, de 47 ezernél is több indiai, valamint 38 ezernél is több pakisztáni is érkezett az országba – írja a Daily Mail és a The Sun.




A körülbelül 33 ezer litván, 30 ezer spanyol, 24 ezer olasz, 23 ezer román, 22 ezer francia és 19 ezer lett után a magyarok érkeztek a legnagyobb számban: a brit kormány adatai szerint 18 110-en kértek társadalombiztosítási számot. A top 20 bevándorló nemzet között vannak még a portugálok, írek, kínaiak, ausztrálok, nigériaiak, bolgárok, németek, szlovákok, csehek és bangladesiek is.
A statisztikák szerint London még mindig a legkedveltebb város a bevándorlók számára Nagy-Britanniában, egyes nemzetek azonban kisebb városokat részesítenek előnyben. A bolgárok például Herefordshire-ben szeretnek letelepedni, a lengyelek Észak-Írországot kedvelik, Leicestert a zimbabweiek szeretik, Birminghambe inkább a kínaiak, afgánok, bangladesiek és eritreaiak mennek, míg a litvánok a közép-angliai Peterborough-ba, az irakiak az északkeleti Hullba, a szlovákok pedig a Liverpoolhoz és Manchesterhez közeli kisvárosba, Warringtonba mennek lakni.


2013. március 31., vasárnap

Boldog Húsvéti ünnepet

Boldog Húsvéti ünnepet kívánunk minden kedves Ismerősünknek és Partnerünknek. 




A Doctors Abroad Kft. Csapata