2011. december 23., péntek


Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Ajándékunk 

4. Új fogorvosi állások Angliába

A Doctors Abroad csapata



2011. december 18., vasárnap

Svájci háziorvosi állások


Svájci háziorvosi állások a Doctors Abroad-tól.


A meseszép Svájc, német kantonjaiba keresünk kiváló német nyelvtudással rendelkezõ belgyógyászokat és háziorvosokat hosszú távú svájci háziorvosi állásokba. 

Ha ön jól beszél németül szeretne háziorvosként  Svájcban dolgozni, itt a kiváló lehetõség. Svájci háziorvosi praxisok számára keresünk minimum 2 év szakorvosi tapasztalattal rendelkezõ háziorvosokat és belgyógyász szakorvosokat hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható, tervezhetõ jövõkép, kiváló karrierlehetõség és nyugat-európai életkörülmények. Jelentkezzen most.



Három nemzet országa

A hegyek közt fekvõ ország középpontjában, a 400-600 m. magasságban fekvõ Svájci-medence található, melyet észak-nyugatról a Jura középhegység jellegû karsztos mészkõláncai, délrõl pedig pedig az Alpok jég formálta vonulatai határolják. Itt találhatóak Európa leghosszabb gleccserei. Az ország területén több olyan csúcsot is találunk, amelyek magassága meghaladja a 4000 métert. A Svájci-Alpok láncai a Gotthard-masszívumban találkoznak, itt találjuk a nevezetes Szent Gotthárd hágót.
Az ország gazdasági élete a legnépesebb, dimbes-dombos területû Svájci-medencében zajlik. Legmagasabb csúcsa a Dufourspitze, 4634 m. magas, leghosszabb folyói a Rajna és a Rhone. Tavai közül a legfontosabbak a Genfi-tó, a Bodeni-tó, a Neuchateli-tó, és a Vierwaldstatti-tó. Éghajlatában a hegyvidéki kontinentális, délen pedig mediterrán hatások érvényesülnek. Ha azt halljuk, hogy Svájc akkor mindenki gazdasági jólét, erõs független bankszektor, óra, bicska, a síelõk paradicsoma, és az érintetlen hegyi túrázok hazájára gondol.




Állások

»  Háziorvos szakorvos
»  Belgyógyász szakorvos

Jelentkezési kritériumok

- Európai Uniós (EU) vagy svájci állampolgárság
- Orvosi diploma
- Belgyógyász és vagy háziorvosi szakvizsga
- Minimum 2 év szakorvosi tapasztalat
- Minimum középfokú német (B2) nyelvvizsga vagy Göethe nyelvvizsga www.goethe.dewww.testdaf.de vagywww.osd.at
- Rugalmasság, megbízhatóság, szakmai igényesség
- Szakmai elkötelezettség
- Hajlandóság a továbbképzéshez (mind szakmai mind nyelvi)


Jelentkezzen most. További információ a http://www.doctorsabroad.hu/switzerland.html