2012. május 5., szombat

Németországi fogorvosi állások
    
Németországi fogorvosi praxisokba keresünk minimum 3 év fogászati tapasztalattal és szakvizsgával rendelkező, németül jól beszélő fogorvosokat teljes munkaidőben hosszú távú állásokba. 



     Németországi fogorvosi praxisokba keresünk minimum 3 év fogászati tapasztalattal és szakvizsgával rendelkező, németül jól beszélő fogorvosokat teljes munkaidőben, hosszú távú állásokba. Elvárt szaktudás: konzerváló fogászat, (tömés, gyökérkezelés), paradontológia, koronák hidak, protézisek, implantátumok és gyermekfogászat.  Jelentkezzen most.






Jelentkezési kritériumok

- Európai Uniós (EU) vagy European Community/European Economic Area (EC/EEA)
- Fogorvosi diploma és szakvizsga
- Minimum középfokú német (B2) nyelvvizsga vagy Göethe nyelvvizsga www.goethe.de vagy www.osd.at
- Minimum 3 éves szakmai gyakorlat
- Rugalmasság, megbízhatóság, szakmai igényesség
- Szakmai elkötelezettség
- Hajlandóság a továbbképzéshez (mind szakmai mind nyelvi)


További információ a http://www.doctorsabroad.hu/germanydentrist.html oldalon található. 

2012. május 4., péntek

IPod dokkoló a műtőbe beépítve ... Pipa


    Aki Angliában szeretne dolgozni, de még nem szánta el magát, annak megnyugtatására közöljük. Igen ..., igen is van gyárilag beépített IPod és Iphone dokkoló a műtőben. Ami természetesen egyedileg is vezérelhető a műtő mind a 5 érintőképernyős monitoráról. (Hang vezérelt változat is van, de sajnos ez nem az.)






      Aki pedig azon aggódik mért is ilyen zöld a Karl Storz cég kijelző, az se keseredjen el, megnyugodtam mivel színe elefánt csont fehér, csak az opcionálisan bekapcsolt műtői zöld háttérvilágítás van bekapcsolva, hogy sebészünk nyugodtabb tudjon operálni. További információk angliai állásokkal kapcsolatban a http://www.doctorsabroad.hu/uk.html címen találtok.