2011. szeptember 12., hétfő

Kezdd a rezidens képzést Angliában!


4-ed 5-öd éves orvostanhallgatók figyelem.
Kezdd a rezidens képzését Angliában!

Manapság sokszor és sok helyen halljuk, hogy Angliába nem lehet a rezidens képzésbe egyből bekapcsolódni, illetve ha igen akkor ez akár több év kihagyással és lemaradással is járhat. A kollégiumi és medikus körökben ez igen közismert „hiedelem”. Éppen ezért jelenleg Németország felé próbálják a fiatal orvosok és rezidensek venni az irányt abban bízva, hogy könnyebben és zökkenő mentesebben kapcsolódhatnak be a rezidens képzésbe, annak ellenére, hogy Német tudásuk még a középszintet sem üti meg.


    Ezen írásunkban szeretnénk minden kedves 4-ed és 5-öd éves orvostanhallgatót megnyugtatnunk, hogy igen is van lehetőség az azonnali külföldi rezidensképzésbe való bekapcsolódásba, nem csak Angliába, de akár az Egyesült Államokba is. Természetesen ehhez a felkészülést időben el kell kezdeni, mert hatod évre hagyva a dolgok intézését már szinte kivitelezhetetlenné válik a feladat a vizsgák mellett. A titok nyitja Doctors Abroad Kft. által szervezett Karrier Tanácsadás (kifejezetten hallgatók részére). Egy 70-90 perceg rugalmas, személyre szabott előadásban, melyben ismertetjük lehetőségeit és kitörési pontjait.

-         Hogyan dolgozhat és kapcsolódhat be egyből a rezidensképzésbe (Anglia, USA)?
-         Milyen tanfolyamokat, kurzusokat kell elvégeznie?
-         Mikor, és hogyan tud jelentkezni a rezidensképzésbe?
-         Hogyan épül fel a rezidens képzés?
-         Miként írja meg angol önéletrajzát, és hogyan teheti azt vonzóvá a külföldi vizsgázatók szemében?
-         Mikor kezdje el a felkészülést, milyen szakkönyveket és segédanyagokat használjanak?


      

      Ha ön nem szeretne évet veszíteni, és érdekli az Angliai rezidens és szakorvosképzés, de nem tudja, hogyan vágjon bele akkor jelentkezzen nálunk Karrier Tanácsadásra. További információ a www.doctorsabroad.hu honlapon vagy emailben a doctorsabroad@yahoo.com vagy info@doctorsabroad.hu címen. Sok sikert kívánunk.  A Doctors Abroad csapata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése